Okoskikötő Rendszer

render image of Marinero Smart Pedestals

Kikötői Infrastruktúra

Rendkívül kedvező telepítési költség.

Saját tervezésű és gyártású kikötői berendezéseink kiemelkedően egyszerű szerelhetőség mellett biztosítják a megbízható és kényelmes használatot. A MID hitelesített villany- és vízórák leolvasása automatikus.

Marinero Smartphone App homescreen

Mobil App

Számlázás és fizetés egy kattintással, folyamatos távfelügyelet.

Vendégei valós időben felügyelhetik közműhasználatukat, illetve gyorsan és egyszerűen foglalhatnak. Online számlázás és fizetés, így a kezelő személyzetnek több ideje marad az igazán fontos dolgokra.

Marinero Smart Marina System Admin Dashboard

Adminisztrátor Műszerfal

Akár 70%-os megtakarítás emberi erőforrásban.

Az adminisztrátor műszerfal segítségével számítógépről, okostelefonról vagy tabletről egyszerűen és transzparensen követhető és vezérelhető a Marinero rendszer összes funkciója. Felügyelje kikötőjének teljes ügyvitelét a világ bármely pontjáról!

Funkciók

Hajóhelyek villamos energia és vízfogyasztásának hiteles mérése

A hajóhelyek közműfogyasztásának elszámolása a hatályos előírásoknak, jogszabályoknak és szabványoknak megfelelően MID hitelesített mérőórák alapján történik.

Bérlői és vendégei így garantáltan a fogyasztásuknak megfelelő ellenértékben fizetnek.

A mért fogyasztás interneten keresztüli távleolvasása

A Marinero saját fejlesztésű SPU vezérlőegysége szabványos interfészen keresztül olvassa ki a mérőórák regisztereit. Az energiafogyasztási adatok mellett többek között a meddő és látszólagos teljesítmény, valamint a fázisszög is tárolásra kerül.

Az egyes mérőórák időigényes manuális leolvasása a múlté! A Marinero Okoskikötő rendszer mindezt automatikusan megteszi kollégái helyett.

Vízcsapok és áramforrások kapcsolása és felügyelete interneten keresztül

A Marinero okoskikötő rendszer minden egyes vételezési pont paramétereit valós időben felügyeli. A végfelhasználók a Marinero mobil appon keresztül kapcsolhatják a hajóhelyükhöz tartozó villamos dugaszoló aljzatokat és vízcsapokat.

A kezelő személyzet és a bérlők egyaránt a világ bármely pontjáról felügyelhetik a kérdéses vételezési pontokat és igény szerint beavatkozhatnak.

Elektromos üzemzavarok érzékelése

A Marinero okoskikötő rendszer valós időben érzékeli a villamos ellátó hálózat üzemzavarait és értesíti a kezelő személyzetet, lehetőséget teremtve a hibák korábban elképzelhetetlen gyorsaságú detektálására és elhárítására.

A Marinero gondoskodik róla, hogy mindig ugyanolyan hűsen várják a fedélzeti hűtő italai.

Illetéktelen közműhasználat és pazarlás elleni védelem

Az egyes hajóhelyekhez tartozó vételezési pontokat kizárólag az arra jogosult bérlők avagy vendégek kapcsolhatják.

Természeti erőforrásaink végesek, ezért a Marineronál a biztonság mellett a pazarlás és az esetleges lopások megelőzésében sem ismerünk tréfát.

Automatikus világítás- és vízforgatás-vezérlés

A Marinero Okoskikötő rendszer számos automatizált, egyedi funkciónak adhat otthont, mint például az éjszakai világítás vagy esetleges téli szekrényfűtés vagy jegesedésgátló vízforgatás.

Jöhet világos vagy sötét, hideg vagy meleg, a Marinero gondoskodik róla, hogy ezek ne érjék felkészületlenül.

Automatikus számlázás és fizetés a fogyasztással arányosan

A Marinero Okoskikötő rendszer a közműfogyasztás adminisztrációját a méréstől kezdve a leolvasáson és a számlázáson át egészen a fizetésig képes automatikusan levezetni.

A vendégek mellett így a kezelő személyzetnek is több ideje marad az igazán fontos dolgokra, ahelyett hogy naphosszat a papírmunka fölött ülnének.

Egyérintéses használat a bérlők számára RFID kulcstartóval

A Marinero Okosmodulok beépített RFID olvasóval rendelkeznek, így bérlői és vendégei okostelefonjuk távollétében is egyszerűen vezérelhetik közműellátásukat mágneskártya vagy kulcstartó segítségével.

Mi sem szeretünk folyton telefont nyomkodni, önnek sem kell.

Terheléskiegyenlítés

Az elektromos járművek elterjedése magával hozta a villamos kapacitás igényének megsokszorozódását. A meglévő ellátó hálózatok csupán precíz teljesítménykiegyenlítéssel képesek ennek kezelésére.

A Marinero Okoskikötő rendszer ön helyett gondoskodik minderről.

Miben segíthetünk?

Menü

Főoldal

Okoskikötő Rendszer

Szolgáltatásaink

Rólunk

Kapcsolat

Admin bejelentkezés

Egyebek

Referenciák

Szakmai Engedélyek

Adatvédelmi Szabályzat

Rendszer állapot

Marinero Smart Marina System logo in blue and yellow
Marinero © 2024 | Minden jog fenntartva.